arrow_upward
Visual 1

Snel inzicht en eenvoudig overzicht in al mijn contracten.

Contractbeheer

keyboard_arrow_down

Tevreden klanten van Mijn Contract.

Vele grote en kleine bedrijven maken gebruik van Mijn Contract om hun contracten eenvoudig te beheren. Lees over hun ervaringen.

"Het was even zoeken naar alle contracten, maar uiteindelijk bleek het invoeren heel eenvoudig en heb ik nu een compleet overzicht. Dat geeft me een geruststellend gevoel!"

Roger van Bukel - Directeur Grootaandeelhouder

"Naar een dergelijk systeem waren wij echt al een tijd op zoek! Zeer handige tool die ons in korte tijd veel gemak heeft opgeleverd en bij enkele overeenkomsten zelfs een besparing"

Bart-Jan Smittenaar - Eigenaar

"Als ZZP'er ontbreekt de tijd om alles goed bij te houden. Daarom ben ik heel blij dat ik met Mijn Contract de volledige controle heb wanneer mijn contracten aflopen. Ik ben heel benieuwd welke aanbiedingen ik ga ontvangen."

Lennart Rovers - Eigenaar

"Voor een voetbalclub is het belangrijk om te weten wanneer contracten aflopen met spelers. Maar even belangrijk is het om te weten wanneer de contracten aflopen met onze leveranciers. Mijncontract.nl is daar de ideale tool voor!"

Marco Boger - Directeur

"Door Mijn Contract ben ik in één klap op orde met mijn contracten en een energiespecialist heeft voor mij duizenden euro's kunnen besparen."

Emiel Verdonschot - Medisch Directeur Intermedica

"Onze postcontracten lopen op diverse moment af in het jaar. Met Mijn Contract hebben we via het dashboard direct zicht wanneer we actie dienen te ondernemen. Prettige en snelle hulp bij vragen!"

Improve Partners


Ook ervaren hoe je eenvoudig contracten kunt beheren?

Probeer Mijn Contract dan 30 dagen gratis uit. Je krijgt toegang tot alle functionaliteiten en zit nergens aan vast. Liever een persoonlijke demo van de software? Ook dat kan.

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.