arrow_upward
Unknown

Certificaten

MijnContract.nl en onze samenwerkingspartners voldoen aan de benodigde certificaten op meerdere gebieden, waaronder:

  • NEN 7510
  • ISO 27001
  • PCI DSS Compliant
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ThreadStone Cyber Security

Hieronder staan bovengenoemde certificaten uitgebreid(er) omschreven.

Het managementsysteem van onze hosting voldoet aan de NEN norm 7510 én geeft richtlijnen en uitgangspunten voor het bepalen, instellen en handhaven van maatregelen die zorginstellingen en andere beheerders van persoonlijke gezondheidsinformatie moeten treffen ter beveiliging van de informatievoorziening.

Het managementsysteem van onze hosting voldoet aan de ISO 27001-certificering en beschrijft de richtlijnen en procedures voor informatiebeveiliging. De norm hiervoor wordt regelmatig bijgesteld, net als de daarbij behorende ISO-certificering. ISO 27001 is de meest recente norm.

Het managementsysteem van onze hosting is PCI DSS Level 1 gecertificeerd (Payment Card Industry Data Security Standard). PCI DSS is de belangrijkste beveiligingsstandaard voor de card betalingsindustrie en bevat uitgebreide eisen voor beveiligingsmanagement, beleid, procedures, netwerk architectuur, software design en andere kritische beveiligingsmaatregelen.

Het managementsysteem van onze hosting voldoet aan de ISO 9001-certificering (internationaal), stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

Het managementsysteem van onze hosting is ISO 14000 gecertificeerd. Dit is een reeks van internationale, vrijwillige milieumanagement standaarden en normen, gidsen, en technische rapporten. De standaarden beschrijven de vereisten met betrekking tot het creëren van een milieubeleid, bepaling van de milieueffecten van producten of diensten, planning van milieudoelstellingen, uitvoering van programma’s om doelstellingen en uitvoering te geven aan corrigerende maatregelen en management-beoordeling.

ThreadStone biedt maximale veiligheidscontrole over systemen en apparaten die gekoppeld zijn aan internet. Met de ThreadScan; een volledig geautomatiseerde scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Wekelijks, maandelijks of elk kwartaal worden onze systemen en toepassingen gecontroleerd, zodat deze optimaal beschermd blijven tegen cybercriminelen.

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.