arrow_upward
Unknown

Over MijnContract.nl

Mijn naam is René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl.
“In 1996 ben ik het ondernemerschap ingestapt. In de eerste jaren heb ik met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen.

Al snel merkte ik dat het verkopen van mijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken als energie, verzekeringen, post en dergelijke had ik weinig tijd over en vaak ook weinig zin!

Dit heeft me aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer. Het principe van mijn dienstverlening is simpel: Een euro besparen is een euro meer winst.

Wat ik in de praktijk vaak tegenkom is dat ondernemers vaak meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen?

Mijn conclusie: Dit is zonde en dat kan echt anders! Op deze manier is het idee van MijnContract.nl ontstaan. Een online platform waar je als ondernemer in 1 oogopslag ziet wat de status van je contracten is.

Onze missie voor de komende jaren is dat MijnContract.nl aan alle ondernemers een veilig, slim en simpel platform biedt om de contracten vast te leggen en te beheren. Altijd je contract bij de hand hebben en op tijd kunnen opzeggen!

Wil je meer weten over MijnContract.nl of ervaren hoe onze software ook voor jou overzicht en rust kan opleveren? Neem dan contact met ons op.

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.