arrow_upward
RBos

Mijn naam is René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl.

In 1996 ben ik het ondernemerschap ingestapt. In de eerste jaren heb ik met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte ik dat het verkopen van mijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken als energie, verzekeringen, post en dergelijke had ik weinig tijd over! Dit heeft me aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer. Het principe van mijn dienstverlening is simpel: Een euro besparen is een euro meer winst. Wat ik in de praktijk vaak tegenkom is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen.

Conclusie; Dit is zonde en dat kan anders! Op deze manier is het idee van MijnContract.nl ontstaan, een online omgeving waar je als ondernemer in één oogopslag ziet wat de status van je contracten is. Daarnaast adviseren we de ondernemer, indien gewenst, over een slimme inkoop!

Het leukste is om samen te ondernemen. MijnContract.nl is daardoor een onderneming geworden met een vijftal ondernemers, allen gespecialiseerd in hun eigen werkgebied. Wat is er leuker dan als team van energieke en gedreven ondernemers aan zo’n praktisch en waardevol platform te bouwen!

Onze missie voor de komende jaren is dat MijnContract.nl aan alle ondernemers een veilig, slim en simpel platform biedt om je contracten vast te leggen en te beheren. Indien de ondernemer het wenst, bieden we onze inkoopkracht en kennis aan.