arrow_upward
Unknown-1

Twee staps authenticatie (2FA)

Een twee staps authenticatie (2FA) is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om toegang te krijgen. Bij MijnContract.nl maken we gebruik van deze methode om jouw contracten zo goed mogelijk te beveiligen.

In het gebruikersprofiel kan er worden gekozen voor het aanzetten van deze authenticatie. Je ontvangt per mail een QR code die met Google Authenticator kan worden gescand. De Google Authenticator is te downloaden voor Google Android, iPhone iOS, Microsoft Windows Phone of Blackberry OS.

Je ontvangt de volgende tekst:

Beste <gebruiker>,

Je hebt aangegeven gebruik te willen maken van twee-staps authenticatie op MijnContract.nl.

Voortaan wordt er nadat je bent ingelogd gevraagd om een geheime code in te voeren. Deze code dien je te genereren via je mobiele telefoon. Dat kan middels de Authenticator app van Google. Deze kan je downloaden voor Google Android, iPhone iOS, Microsoft Windows Phone of Blackberry OS:

Je kunt je account toevoegen in de app door de volgende QR code te scannen. De code die in beeld verschijnt kan je invullen na het inloggen. Je kunt ook een handmatige code invoeren, wanneer je dit doet gebruik je de volgende code: 7AJJBUYLCSXDEFIH

Met vriendelijke groet,
MijnContract.nl

Wachtwoord beveiliging

In verband met de nieuwe hack technologieën kunnen wachtwoorden met 8 karakters binnen enkele uren gehackt worden. Bij MijnContract.nl moet het wachtwoord daarom uit minimaal 14 karakters bestaan én wordt de toegang voor (minimaal) een uur geblokkeerd indien het wachtwoord meer dan 5x verkeerd is ingevoerd.

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.