arrow_upward
Unknown

MijnContract.nl heeft in de afgelopen maanden een groot aantal sportverenigingen tot haar klant mogen verwelkomen.

Met het platform geven wij bestuurders van verenigingen inzicht op het gebied van contracten en borgen deze voor de toekomst. Voor 2018 en 2019 hebben we gekozen om een aantal verenigingen te ondersteunen.

Wat is het leuk om samen met deze clubs te werken aan sportiviteit en plezier in de sport!

Met sponsoring maken we zaken voor een vereniging concreet mogelijk. Het is eigenlijk een verlengde van onze eigen business filosofie: snel, simpel en veilig uw contracten op orde.  Heeft u als vereniging ook te maken met contracten en wilt u inzicht?

Kijk eens op onze website www.mijncontract.nl of mail rene.bos@mijncontract.nl. We helpen je graag met een beter inzicht!

Hercules 017-1

Een ambitieus team jeugdspelers uit Utrecht wat landelijk niveau 2e divisie speelt en waarbij MijnContract.nl de sportkleding mede mogelijk maakt.

Hercules
ZVL-1886

ZVL-1886 triatlon

Een club van gedreven triatleten. MijnContract.nl sponsort deze club waardoor er nog betere sportkleding kan worden aangeschaft.

Het Haags amateurvoetbal.nl

Een platform wat sinds 2005 actief is op de Haagse voetbalvelden. Mooi initiatief zijn de jaarlijkse jeugd- toernooien vernoemd naar bekende Haagse voetballers.

HHAV

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.