arrow_upward
Unknown

“Door MijnContract.nl heb ik tijd over voor mijn klanten!”

De Intermedica Kliniek is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten en hoofdhuidaandoeningen. In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten, waaronder dermatologen en neurologen. Naast het diagnosticeren en behandelen van haarziekten- en haarafwijkingen (haarverlies, haaruitval, kaalheid) adviseren zij over huidafwijkingen en -behandelingen en nagelafwijkingen en -behandelingen en voeren deze behandelingen uit of laten deze onder toezicht uitvoeren door medisch geschoold personeel.

Emiel Verdonschot, medisch directeur Intermedia aan het woord:

“Als ondernemer doe ik al jaren zaken met René Bos, mede-eigenaar van MijnContract.nl. Bij de lancering van MijnContract.nl was ik direct enthousiast. Ik wist bijvoorbeeld niet wanneer mijn energiecontract afliep en hoe mijn verzekeringspakket exact in elkaar zat. Het ontbreekt mij simpel gezegd gewoon aan tijd en kennis om dit soort zaken ook goed te regelen.

De medewerkers van MijnContract.nl hielpen mij met het invoeren van de contracten. Al snel bleek dat ik mijn energiecontract vergeten was op te zeggen zodat ik veel hogere tarieven betaalde dan nodig. De specialist van MijnContract.nl heeft na een grondige analyse het huidige contract onder veel betere voorwaarden kunnen verlengen. Met recht een specialist op dit gebied.

Door gebruik te maken van MijnContract.nl ben ik nu in control. Op tijd krijg ik een alert wanneer ik actie moet ondernemen. Tevens heb ik gekozen voor de mogelijkheid om een vrijblijvende aanbieding te ontvangen via MijnContract.nl. Wel zo makkelijk zodat ik tijd overhoud voor onze klanten!”

emiel_verdonschot
Intermedica

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.