arrow_upward
Unknown

Het beheren van contracten is voor weinig ondernemers het favoriete klusje. Toch heeft contractmanagement waardevolle voordelen. Een overzicht creëren van het aantal contracten die zijn afgesloten helpt ondernemers om “in control” te zijn en is vaak het begin van nog efficiënter inkopen en kosten besparen. In deze blog leggen wij uit wat de voordelen zijn van het organiseren van je (onderhouds)contracten in MijnContract.nl

Voordelen van contractmanagement met MijnContract.nl

Contracten op één plek, overzichtelijk bij elkaar
Met het contractmanagementsysteem van MijnContract.nl heb je alle afgesloten contracten in dezelfde online omgeving overzichtelijk bij elkaar. Je hebt overzicht en ziet met het “stoplichten” model direct waar je actie op moet voeren!

Volledig eigen beheer en regie over je contracten
Door het gebruiken van het MijnContract.nl platform behoudt je de volledige regie over de afgesloten contracten. Je blijft altijd baas over eigen contracten en bepaalt zelf wat er met deze contracten gebeurt.

Per contract belangrijkste gegevens overzichtelijk bij elkaar
Contractbeheer van MijnContract.nl zorgt ervoor dat alleen de gegevens die er echt toe doen worden opgenomen in het systeem. Dit zorgt ervoor dat de verschillende contracten overzichtelijk worden weergegeven.

Rapportages en alerts zelf in te stellen
Wil je graag een of twee maanden voordat een contract verloopt op de hoogte worden gesteld? Op welk moment ontvang je het liefst rapportages over jouw afgesloten contracten? Een voordeel van contractmanagement met MijnContract.nl is dat je dit geheel zelf kan beslissen.

Geen installatie van software
Om gebruik te kunnen maken van contractbeheer van MijnContract.nl is het installeren van software niet nodig. Je kunt vanuit je browser contracten uploaden, alerts instellen, overzichten bekijken en kosten besparen. Sinds kort kan contractbeheer ook onderweg geregeld worden. MijnContract.nl heeft namelijk een App die gratis te downloaden is in de App Store en op Google Play.

Oude contracten kunnen eenvoudig bewaard worden
Raak nooit meer oude contracten kwijt. Contractbeheer van MijnContract.nl beschikt over een optie om contracten te bewaren in het digitale archief. Dit is niet alleen een voordeel in verband met de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar maar zorgt ook voor een helderder overzicht in alle afgesloten contracten.

Centrale opslag in beveiligde Cloud-omgeving
Contractbeheer van MijnContract.nl helpt je organisatie om te voldoen aan de eisen van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). De contracten die je uploadt in het contractbeheersysteem worden centraal opgeslagen in de beveiligde Cloud-omgeving van MijnContract.nl.

Praktische ondersteuning en technische support
Een technisch voordeel van contractmanagement van MijnContract.nl is de ondersteuning die wordt geboden. MijnContract.nl is te bereiken voor vragen over de software en helpt haar klanten graag verder. Contractbeheer moet immers zo simpel mogelijk blijven.

Bespaar tijd en geld
Contractbeheer geeft meer inzicht in de afgesloten contracten, dit helpt bij het beter benutten van reeds afgesloten contracten. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat je tijd en geld bespaart.

Vrijblijvende inkoopadviezen voor nieuwe contracten
Contractmanagement via MijnContract.nl biedt de optie om vrijblijvende inkoopadviezen op te vragen voor nieuwe contracten. Hiermee bespaar je tijd! Je haalt een tijdelijke digitale inkoper in huis.

Proefperiode

MijnContract.nl kan zonder enige verplichting 30 dagen worden getest. Op deze manier kan je op eigen gelegenheid ontdekken welke meerwaarde dit platform voor jou heeft. Ontdek het!

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.