arrow_upward
Unknown

Haal meer uit je auto-leasecontract met MijnContract.nl

Elke week verwelkomen we nieuwe klanten op het platform van MijnContract.nl. We zien dat steeds meer klanten een advies willen hebben over hun auto-leasecontract. We zijn blij dat we met That’s Lease een specialistische partner hebben gevonden die advies kan geven over de verschillende contractvormen bij auto-lease. That’s Lease timmert sinds 2011 aan de weg en adviseert merk-onafhankelijk haar klanten.

Henk Griffioen over de samenwerking met MijnContract.nl: “Ik ben er trots op dat we als lease-specialist ons hebben kunnen verbinden aan MijnContract.nl. Door onze aanpak kunnen wij de klanten, die een advies willen, laten inzien dat leasen verder gaat dan alleen de leasekosten van een auto. Vaak kunnen we door onze aanpak het bestaande of nieuwe leasecontract slimmer inrichten. Door MijnContract.nl zelf ook te gebruiken heb ik ook meer inzicht gekregen in de contracten die in mijn bedrijf lopen! Dat was een eyeopener.”

Online demo

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen voor een online demo van MijnContract.nl

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt van ons een aantal beschikbare momenten voor de demo. De demo verzorgen wij via Zoom en duurt maximaal een half uur.